Deși nu sunt adeptul cuvintelor sau expresiilor pompoase, ci mai degrabă a celor înțelese de orice om, indiferent de educație, de data asta m-am mânjit de daca vulgară peste degete și am folosit acest „divide și condu“.

Bănuiesc că nu e foarte greu să își dea seama cineva din tiltu cam la ce se referă această însemnare.

Urmărind ultimile evenimente, care se succed cu o viteză extrem de mare, nu poți să nu te întrebi care este motivul pentru care se întâmplă toate acestea. Este la mintea găinii că nu se întâmplă pentru că oamenii s-au trezit brusc din amorțeală și acum au înțeles la fel de brusc cât de puternici sunt ca masă. Doar cei/cele extrem de săraci/sărace cu duhul pot crede în noua minciună a sforarilor, cea cu revoluțiile pe internet. Cum să aduni oameni pentru o revoluție pe internet CÂND ACEI OAMENI NU AU NICI MĂCAR BANI PENTRU A-ȘI CUMPĂRA MÂNCAREA ȘI APA??? Doar acei/acele sărmani/mane în tărtăcuța cărora bate alizeul pot crede că acești bieți arabi își cumpără calculatoare și își aruncă banii pe plata internetului peentru a se aduna mai apoi la revoltă. Iar unii/unele dintre ei/ele să fie și uciși, așa cum se întâmplă prin Coasta de Fildeș, Libia, Yemen.

Nu cred că foarte multă lume știe cât de manipulat este continentul African. De exact aceiași și aceleași voitori/toare de bine ale lumii. De la mutilări sexuale până la piraterie și pretinse revolte. Iar totul se face cu ajutorul FOAMETEI.

Să ne amintim că și românii au căzut în aceeași plasă tot din cauza foametei. Dacă galantarele ar fi fost pline, așa cum era înainte ca Leana să intre cu bocancul cazar în politichia lu’ nea Nicu, românii nu ar fi căzut pe spate la minciunile lui Tokeș. Din păcate, nici după 22 de ani foarte mulți nu își dau seama prin ce am fost forțați să trecem pentru a deveni sclavi cu acte în regulă.

Acum un an și jumătate s-a încercat o creștere artificială, de tip joc de bursă (binecunoscut pentru distrugerea țărilor și a indivizilor luați separat), a prețului petrolului.

Probabil că mulți se întreabă de ce mă leg doar de petrol. Doar crescuseră și prețul aurului și al platinei și al argintului și al altor metale prețioase și al altor lucruri.

Pentru motivul simplu că petrolul stă la baza societății noastre. În funcție de prețul petrolului sunt crescute și celelalte prețuri. Pentru că niciodată prețurile nu vor scade conform cu pretinsa situație a petrolului în lume.

Celelalte creșteri sunt nesemnificative pentru marea masă a oamenilor, pe când prețul petrolului este unul care agață bolovanii de gâturile încă libere.

Știm destul de mulți că la începutul secolului trecut, marile companii petroliere au decis că lumea trebuie ținută în beznă cu orice preț. S-au folosit șantajuri (financiare și interumane), s-au folosit amenințări, iar acolo unde nu au avut succes, s-au folosit represaliile. Au fost anihilate orice încercări de obținere a energiei în mod gratuit, de dezvoltare a mașinilor electrice, cu apă, cu aer, etc.

De ce? Pentru că petrolul este cheia sclavagismului.

Nu oricine poate extrage petrolul. Cu atât mai puțini îl pot rafina și aduce în forma folosită de mașinăriile care se pretinde că ne fac viața mai bună. Mai ușoară, da, uneori, dar mai bună nu.

Calculând doar poluarea produsă de autoturisme și ne speriem. Amintiți-vă de cireada de mșinării folosite la întâlnirile destinate minciunii cu încălzirea globală și cu emisiile de bioxid de carbon. Gândiți-vă câtă poluare produc exct cei care vin să ne spună că trebuie să plătim pentru poluarea pe care amrămite o producem.

Atâta timp cât populația rămâne la consumul de petrol, gaze și cărbuni, evul mediu nu va dispare. Vom fi obligați să plătim oricât voor cei care au în mână aceste resurse. Iar cei care le au în mână nu sunt arabii, așa cum fals ni se prezintă, ci tocmai cei care își doresc să stăpânească globul. Cei care se folosesc de celebrul vers „Cei din urmă vor fi cei dintâi“ pentru a-și desăvârși dominația mondială. Arabii bogați sunt doar fațada.

Dar să revin. De ce era nevoie de aceste „revoluții“? Și tocmai în statele arabe?

Mulți/multe ar putea spune că acolo sunt regimuri totalitare, conduse de dictatori. Nimic mai fals. Acele regimuri sunt regimurile instituite și sprijinte cu bani enorm de mulți tocmai de acești cazari.

Se va încerca producerea unor răscoale și în alte țări, unde se pretinde că sunt alte regimuri totalitare? Bineînețels. Dar doar acolo unde există resurse fosile enorme.

PENTRU CĂ ORICE ASTFEL DE REVOLTĂ DUCE AUTOMAT LA ÎNCHIDEREA ORICĂRUI LUCRU ÎN ACESTE LOCURI. Pentru ca astfel prețul petrolului să crească enorm, iar lumea să fie sugrumată.

Al doilea motiv este tocmai acela de a pune stăpânire pe toate pământurile și bogățiile arabilor, cu sau fără răzbel. Dacă aceștia vor ceda în fața noii ordini mondiale, totul se va realiza pașnic. Păpușile aflate la comanda acestor state până acum ceva timp vor fi ucise precum condamnații la moarte: prin chimicale. Deja primii doi lideri musulmani „detronați“ de mase se află în comă. O comă foarte ciudată ținând cont de faptul că aceștia au plecat sau fugit și se aflau exact în mâinile cazarilor…

Apoi, ce poate fi mai simplu decât inflamarea unor disensiuni mai vechi, cum ar fi cele între musulmani și creștini? De ce să nu se pună iarăși accentul pe religie, ascunzându-se de fapt scopul etern al oricăror războaie: cotropirea, furttul și însclavizarea? Doar lumea se lasă prostită și acum de minciunile războaielor religioase, așa că de ce să își mai bată capul să inventeze alte motive când acesta este foarte la îndemână și teribil de ușor de folosit?

Dar mulți și multe vor spune că arabii sunt obraznici, că se roagă în stradă în țările lor creștine, etc. Păi e și normal! Dacă v-ați lăsat prostiți de „drepturile minorităților“ acum trageți ponoasele.

Este adevărat că marea masă atât a creștinilor cât și a musulmanilor nu caută să se ucidă între ei, la fel cum marea masă a ungurilor de la noi nu doresc să se despartă Ardealul de România. Însă elementele plătite de sforari își fac treaba. Pentru că sunt apărați tocmai de cei care îi plătesc. Iar aceștia au în mâini frâiele aproape a tuturor națiilor.

Să nu uităm falsul protest îndreptat împotriva benzinăriilor. Acesta a fost organizat tot de cei plătiți de clica asupritoare. Au zbierat când prețule era mic, iar acum când e mare tac chitic.

Cum putem contracara aceste manevre ordinare? Foarte simplu: BOICOTUL! Bocitoul general. Nu doar unul amărât și plicticos, îndreptat împotriva unor companii care nu resimt, pe termen scurt, vreo pagubă.

Nimeni nu vă poate obliga să cumpărați. Iar când se vor lega de toată țara, vor fi dați/te afară ca niște năpârci ce sunt.

Reclame
Comentarii
 1. vldngrea spune:

  E ceva normal ca pretul petrolului sa creasca, si o sa mai creasca in continuare pana cand o sa se calmeze apele in zonele in care se exploateaza petrolul in masa. Dar eu ma intreb: oare dupa ce se linistesc apele, scade iar pretul carburantului?
  Raspunsul e oarecum logic si simplu chiar si pentru un copil; clar ca nu o sa scada, si daca o sa scada, o sa fie o scadere care abia o sa se simta.
  Am vazut acu ceva vreme un documentar (nu mai stiu numele filmului) in care este vorba despre conspiratiile marilor organizatii guvernamentale americane impotriva celor corecti. Ce imi amintesc sigur este cazul fostului presedinte al Ecuadorului, Jaime Roldós Aguilera care a luptat foarte mult pentru drepturile omului. Iar dupa 2 ani de mandat a avut un accident de avion. Sa fim seriosi… Care sunt sansele sa fie un simplu accident?

  De ce revolutii in statele arabe? Exact pentru motivul razboiului din golf de la inceputul anilor 90. Exact pentru motivul pentru care in 2003 s-au reinceput atacurile. Motivul americanilor era ca in Irak exista arme de distrugere in masa (WMD – Weapon of Mass Destruction). Cate arme au gasit ei acolo? Nci una. Si uite ca l-au dat jos pe Saddam si acum sta o marioneta americana la puterea Irakului.
  Sa nu mai vorbesc de falsul 9/11 din 2001. Ceea ce a pornit razboiul cu Afganistanul. Adevaratele motive reies din textul citat mai jos:
  „According to a joint report by the Pentagon, the US Geological Survey (USGS) and USAID, Afghanistan is now said to possess „previously unknown” and untapped mineral reserves, estimated authoritatively to be of the order of one trillion dollars. (New York Times, U.S. Identifies Vast Mineral Riches in Afghanistan – NYTimes.com, June 14, 2010, See also BBC, 14 June 2010).”
  Si asta e motivul nr. 1. Motivul nr. 2 este invadarea Irakului din Afganistan sub diferite pretexte pe care le-am redat mai sus.

  Ma intreb de ce nu se leaga nimeni de Coreea de Sud. Este o tara valoroasa, este comunista si CHIAR DETINE ARME DE DISTRUGERE IN MASA. Indeplineste toate motivele pentru care ar trebui invadata si dezarmata (si chiar furata:))). De ce nu se leaga nimeni? Pentru ca le e frica sa intre in razboi cu titanul. Le e frica sa se ia de cineva de marimea lor, pentru ca o sa fie demascati si lumea o sa se intrebe de ce alte state in care s-a presupus ca existau WMD nu s-a ripostat cu aceste arme si coreenii la prima amenintale si-au aratat coltii.

  Traim intr-o lume in care nu exista moralitate, nu mai exista constitutie decat pe hartie…

 2. dr.Lecter spune:

  cu greu am dedus la cine se refera titlul!!!
  stii, ma gandeam si eu, la revoltele din tarile arabe, jamahiroase, nu prea seamana situatia cu a noastra din 89, tocmai oentru ca ei sunt deja bogati, ca resursa naturala, urmeaza doar s-o imparta altii decat cei care au fost pana acum

  • razvratit spune:

   Cine e bogat în țările alea? Să fim serioși. Oamenii de rând sunt mai săraci decât suntem noi acum și mai lihniți de foame decât eram noi în 1989. Resurse naturale avem și noi, de ce crezi că sunt ăștia disperați să pună mâna pe pământurile noastre? De ce crezi că vor „ieconomia de paiață“? Ca să poată fura ei liniștiți, lumea fiind prostită cu „ieconomia de piață“.

   Bogățiile lor le vor împărți tot alții, așa cum o fac de foarte mult timp și cum o vor mai face atâta timp cât populația le dă voie. Ca și la noi, de altfel. Crezi că le e rușine că noi suntem români? Poate că dimpotrivă.

   Partea curioasă e că ceea ce se întâmplă în Egipt e foarte ciudat. L-au dat jos pe omul cazarilor, dar tot demonstrează. Soroș e băgat până peste cap în măgăriile astea. În Yemen, Libia și Bahrain sunt împușcați și bombardați, dar nu se lasă. Ce crezi că îi ține adunați? Vreo credință străină nouă? Credința nu le-o interzis-o nimeni. Singurul lucru care îi ține adunați, masă de manevră, e banul. Și promisiunile de „bunăstare“.

 3. Cristian spune:

  Si boicotul asta pe care-l propui cum ar trebui sa se desfasoare? Ce anume produse/servicii sa nu mai cumparam?
  Asa e usor de zis: nu mai cumparati, dar cand e de pus in practica vezi rapid ca nu prea sunt lucruri de care te poti lipsi. Ai cumva impresia ca in Romania toti suntem plini de bani pe care-i aruncam pe lucruri de care n-avem nevoie?

  • razvratit spune:

   Nu toţi au bani, dar majoritatea îi aruncă pe toate nimicurile. Dacă ţii neapărat, am să îţi înşir câteva: telefoanele cele mai recente, ipad-uri şi ipod-uri (cât mai noii), tablete, internet pe telefon, maşini cât mai moderne, televizoare şi aparatură electronică cât mai modernă, combustibil (pentru că nu se doreşte mersul cu bicicleta, cu pasul, cu mijloacele de transport în comun), alimente de cea mai proastă calitate din lanţurile de magazine nu mite super şi hiper marketuri, o grămadă de prostii pentru copii (bomboane, jucării de unică folosinţă (pentru că le folosesc o singură dată şi apoi le aruncă), ţoale cât mai scumpe), etc. Sunt atât de multe încât nu vei crede.

   Posibil să spui că sunt lucruri esenţiale. Este părerea ta. Părerea mea e că sunt mofturi.

   Strictul necesar pentru un trai decent este cu mult mai mic decât toate cele cumpărate de oamenii consumişti din ziua de azi.

   Dar dacă ar exista un boicot general măcar la carburanţi, tot ar fi bine. Măcar şase luni, dacă nu un an, să nu mai cumpere nimeni carburant decât în cazuri extreme şi atunci doar cât are nevoie. Am avea aer mai curat şi bani mai mulţi în buzunare. Şi preţuri mult mai mici atât la alimente, cât şi la serviciile esenţiale care ar fi trebuit să fie mai ieftine pentru populaţie, nu pentru jmecheri.

   Apoi vei putea să pretinzi boicot şi faţă de taxele aberante pe care ceea ce greşit se numeşte acum stat le impune propriilor cetăţeni.

 4. andrei mituca spune:

  Noi traim cea mai complexa si mai mare TRADARE din cite au fost prin istoria noastra… Asa sa-i ajute Dumnezeu!!…
  cu prietenie,
  andrei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s