iată alt motiv

Posted: 24 februarie 2011 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, conspiraţii, crime, libertate, minciuni grosolane, revoluție, război, terorism, tragedii

Am încercat să îmi dau seama de ce au apărut aceste revolte în lumea arabă TOCMAI ACUM. Și mai ales că se știe că sunt finanțate de Soroș (același care a finanțat curtea de judecată care a judecat ofițerii și soldații congolezi despre care am vorbit în România atacată…)

Am găsit unele motive, dar nu prea sunt plauzibile, din moment ce doar guvernele sprijinte de americacani și cazari sunt cele vizate de manifestații. Ceea ce este logic, de vreme ce ei taie și spânzură în acele țări. Am prezentat și motivele pentru care toate aceste revolte par teribil de neverosimile, mai ales într-o zonă cu o populație aflată  la limita subzistenței.

Deși trebuie să recunosc că motivul e mult mai simplu decât m-aș fi așteptat, pentru că au început să umble după lucrurile atât de simple și de evidente încât nu te gândești la ele, motivul pe care îl consider cu adevărat real al acestor pretinse revolte nu ar fi ieșit la iveală dacă nu aș fi citit un comentariu de pe o pagină din Haaretz.

Iată cum un articol de umplutură, menit să distragă atenția și să tulbure mințile mai zburdalnice, are rolul de a dezvălui celui/celei interesat/ă unul dintre principalele motive pentru care pompează bani cazari și își omoară păpușile.

Report: Satellite images expose covert Syria nuclear facility este articolul cu pricina. Era la mintea găinii că imaginile din satelit sunt doar găselnița pentru o nouă diversiune. Ceea ce nu le-a reușit cu Iranul vor să încerce cu Siria. Doar că am avut curiozitatea să mai văd care e paritatea comentariilor pro și contra cazarilor. Și am dat peste un comentariu la un comentariu, care a adus o nouă variantă în calcul pentru aceste pretinse revolte. De fapt revolte programate.

Spune cineva: „When ALL nations are banned from having nuclear weapons, then any nation seeking them would be subject to sanctions. But, if ONE nation has nuclear weapons, it is the HEIGHT OF HYPOCRISY to condemn other nations for seeking the same weapons for defensive purposes.“ Ceea ce, binînțeles, este absolut corect.

Iar altcineva, cu pseudonimul Levi dă răspunsul: „Give us a break. Just look at the uprising in all the nations that surround this nation. They can not even govern themselves yet.

Deci acesta pare motivul cel mai plauzibil pentru care au loc toate aceste pseudo-revolte: DEMONSTRAREA INCAPACITĂȚII DE A SE GUVERNA.

Care ar fi motivul sau motivele pentru care se dorește a se demonstra acest lucru?

Păi, dacă nu se pot guverna, deși noi le guvernăm, atunci singura soluție este aceeași guvernare care funcționează la noi. Deci, un guvern mondial pretins capabil de a păstra ordinea în lume. Care, bineînțeles, că va lupta cu teroriștii, aceștia fiind toți și toate care vor forma rezistențele naționale.

Apoi, dacă ei nu sunt în stare să aibă grijă de conducătorii pe care noi i i-am ales, cum să le dăm voie să aibă energie nucleară? Ceea ce înseamnă prețuri crescute aberant și poluare cât cuprinde.

Ce mai înseamnă? Păi ei vor lua și pământurile pentru „a avea grijă de ele“. De aici rezultă că cei care locuiesc pe acele pământuri vor deveni sclavi la ei în țară. Ceea ce va însemna altă spălare de bani (pe sistemul identic cu cel din fostele țări ale fostului lagăr comunist) cu tranzacții imobiliare.

Iar dacă pământul e în mâna lor, vor spune că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea și atunci există două soluții: diminuarea numărului pământenilor (care oricum se execută, pentru că se dorește rămânerea doar a unui număr mic de oameni supuși, iar nu răzvrătiți) sau organismele modificate genetic (și aceasta se execută oricum, pentru că duce atât la diminuarea numărului de oameni cât și la profituri imense de pseudo-agricultură, din industria farmaceutică și din alte industrii conexe).

Și apoi, pentru a putea fi siguri că nu există teroriști printre cei rămași, vor fi ștampilați și etichetați și vor putea subzista (pentru că nu va putea fi vorba de trăit) doar dacă sunt obedienți sistemului. Intimitate? Aș. Drepturi? Sigur: de a te naște, de a muri, de a mânca și bea, de a dormi. Doar cât și ce vor dori sforarii…

Reclame
Comentarii
 1. andrei mituca spune:

  Tu simti cel mai bine cum trebuie sa „lucrezi” cu tine insuti…Nu?
  Seara placuta sa ai
  andrei

 2. andrei mituca spune:

  Te documentezi, nu gluma…Nu crezi ca te „umpli” de prea multa informatie obositoare si gri??…
  andrei

  • razvratit spune:

   Încerc și eu să înțeleg lumea asta. Atât cât mă duce capul.

   E loc destul pentru mult mai multă informație; doar v-am zis că am făcut curățenie cu ceva timp în urmă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s