ipocrizie sau corectitudine politică?

Posted: 25 Februarie 2011 by razvratit in ATENŢIE!!!, atitudine, curaj, discriminare, dreptate, educaţie, imbecilitate, ipocrizie, libertate, minciuni grosolane, misandrism, prostie cruntă..., sănătate
Etichete:

Acum câteva zile o deputată a depus un proiect de lege prin care se dorește reglementarea situației așa-numitelor „mame surogat“.

Bănuiesc că toată lumea știe sau pricepe ce sunt acestea.

Preşedintele Colegiului Medicilor din România, Vasile Astărăstoae, s-a gândit că ar fi bine ca proiectul să fie dezbătut înainte de a fi depus, considerând că este vorba despre un subiect „ultrasensibil“…

De cine să fie dezbătut? Cu cine să fie dezbătut? De ce ar fi acest subiect unul atât de ultrasensibil?

Apoi, tot dânsul, se întreabă, poate chiar retoric, dacă nu cumva vom transforma femeile în incubatoare ambulatorii.

Chiar dacă e o întrebare retorică, musiu președinte dă dovadă de necunoaștere a domeniului în care activează? Pentru că e clar vorba atât de ipocrizie cât și de corectitudine politică.

Ar fi bună o asemenea lege? Este necesară o asemenea lege?

Păi cred că ar trebui întrebate cuplurile care nu pot avea copii din cauza defectelor aparatului reproducător al femeii. Consider că doar acelea vă pot spune cât de bună sau de greșită ar fi o asemenea lege.

De ce ar fi acesta un subiect ultrasensibil?

Pentru că suntem la cheremul corectitudinii politice, conform căreia nu ai voie să dai ordine femeii ce să facă. Pentru că subiectul femeie a ajuns să fie mai egal decât subiectul bărbat. Pentru că oamenii nu mai gândesc normal.

Nu este nimic ultrasensibil în acest subiect, atâta timp cât cele care vor fi incubatoare pentru cele care nu pot purta copiii în pântece vor face aceste lucruri benevol. În cazul în care acestea ar fi forțate sau păcălite să devină incubatoare pentru alte femei, atunci ar fi cazul ca cele/cei care fac asemenea infracțiuni să fie pedepsiți pentru faptele lor. Însă nu are nicio legătură cu alegerea unui cuplu de a avea un copil în care mama să nu fie soția bărbatului. Este doar alegerea acelui cuplu.

Bineînțeles, aici mai apare și problema de fecundare. Este la mintea găinii că aceasta nu va putea să aibă loc între cei doi soți. Aceasta ar fi singura problemă legată de moralitate.

Ori se face fecundarea naturală prin acuplarea între viitorul tată și mama surogat, fie se va face prin inseminare artificială.

Oricare dintre cele două variante ar fi aleasă este clar că soția bărbatului care participă efectiv la actul de naștere al viitorului copil nu este decât mamă vitregă. Deoarece mamă și tată sunt doar femeia care pune ovulul la bătaie și bărbatul care oferă spermatozoizii. Oricine altcineva este părinte vitreg, indiferent de relația dintre cei implicați în actul de naștere al copilului și acele alte persoane.

Însă nu văd nimic ultrasensibil în această problemă, de vreme ce atâtea persoane cu copii se re-căsătoresc, iar copiii au părinți vitregi pe care, nu de puține ori, îi iubesc mai mult decât pe cei naturali.

Dacă ar fi existat această ultrasensibilitate în legătură cu aceste relații de re-facere a vieții familiale ar fi trebuit să existe un cadru legislativ care să interzică, eventual, această reuniune. Dar acest cadru nu există, deci unde e ultrasensibilitatea?

Acum să trecem la chestiunile tehnice:

Din punct de vedere anatomic și funcțional, în ceea ce privește reproducerea, femeia este un simplu incubator ambulatoriu. Nu este nimic rușinos sau degradant în acest fapt. Femeia nu dă naștere la nimic, pentru că femeia se naște cu un număr fix de ovule pe care le pune la dispoziția partenerului/rilor o dată la aproximativ 28 de zile.

Din același punct de vedere, bărbatul este cel care dă naștere, pur și simplu pentru că el dă naștere spermatozoizilor, care au nevoie de un timp de 72 de ore pentru maturizare (de aceea, orice încercare de reproducere care are loc sub 72 de ore, ori nu va avea rezultatele scontate, ori va duce la nașterea unor copii cu diferite malformații și/sau deficiențe). Spermatozoidul este singura celulă care se naște și care ia partea apoi în procesul de naștere al viitorului copil.

Măreții cercetători ai lumii au încercat în nenumărate rânduri să producă spermatozoizi, dar nu au reușit să creeze spermatozoizi viabili, capabili de fecundare. Transformarea din ovar în testicul sau din testicul în ovar (mult mai deasă, metaforic vorbind) este un lucru mult mai ușor, însă aceste organe nu vor putea săă îndeplinească nicio funcție reproductivă tocmai din motivele prezentate anterior. Niciun ovar produs prin transformarea din testicul nu va da naștere niciuni ovul pentru simplul fapt că acestea apar în faza de dezvoltare a celulei în ovar și în testicul. De asemenea, niciun testicul produs prin transformarea din ovar nu va da naștere niciunui spermatozoid, pentru că nu se poate construi rețeaua de canale care dau naștere acestora.

COPILU SE NAȘTE ÎN MOMENTUL INTERCAȚIUNII DINTRE SPERMATOZOID ȘI OVUL. Punct. Tot ce urmează după e doar procesul de creștere până la un stadiu la care este capabil cât de cât să iasă în mediul în care va trăi până ce va muri.

Deci aceasta ar fi singura ultrasensibilitate de care vrea să ne anunțe președintele? Frica acestuia și/sau a oamenilor de a recunoaște că femeia este, ind punct de vedere reproducător, doar un incubator umblător??? Foarte probabil.

În acest caz considerăm că atât musiu președinte cât și cei și cele care se tem de o asemenea recunoaștere nu sunt sigure pe capacitatea oamenilor de a-și iubi aproapele. Pentru că această recunoaștere nu ar necesita și vreo discriminare sau vreo coborâre a femeii pe nicio scară reală sau închipuită a societății.

Însă, într-adevăr, oamenii nu sunt capabili de altruism. De sinceritate pură. De dragoste totală pentru cei și cele din jurul lor. Ei au nevoie de tot soiul de șabloane pentru a putea să fie capabili să iubească și să stimeze persoanele care se află prin jurul lor. Acesta îl consider motivul principal al tuturor necazurilor oamenilor.

Comentarii
 1. anonim spune:

  nu stiu cum toti nebunii au blog?

  • razvratit spune:

   uite-așa, la fel cum toate nebunele se găsesc să scrie aberații ca cele scrise de tine pe aici. ești distractivă, de aia le-am și scos de la mesaje nedorite… mai scrie, măcar așa să ne mai distrăm și noi!!!

 2. anonim spune:

  dobitoc esti tu !
  nu imi plac barbatii si lesbienele!
  vreau singuratate!
  femeile sint proste ca se lasa la voi sa le imputiti cu sperma!
  copii nu am nevoie!
  voi ce ati face fara femei ?
  copii tot femeia ii face, sinteti egoisti si grosi de obraz , nu stiu cum de bloguri de gen nu dispar?
  saccsiv , bataiosul, bastavoi, razvratit, gerik, hristofor trebuie sa dispara din blogosfera!
  un blog care vorbeste despre sex si violenta , plus discrimineaza orice tip de persoane, trebuie sa dispara!
  si va disparea.
  au disparut bloguri ortodoxe adevarate si regret asta cum ar fi garduldefier.wordpress.com!
  romanii si tiganii sint foarte spurcati precum negrii, arabii, balcanicii !

  • razvratit spune:

   Până când nu te vei învăța să scrii comentarii fără atacuri la persoană, nu voi publica niciunul dintre cele scrise de tine, oricât de bun sau prost ar fi.

   Am să îți răspund, deși nu cred că ar trebui: citește cu atenție cele scrise de mine. Asta înseamnă fiecare cuvânt. Apoi pune întrebări. Dacă mintea ta tot nu poate înțelege cele scrise acolo și nu îți convine ceea ce scriu, ești liberă să apeși pe butonul roșu cu cerculeț în mijloc. Nu te forțează nimeni să citești ce scrie aici.

 3. baricada spune:

  O problemă delicată, ce comportă o analiză complexă şi nuanţată… Dar, vorba ta, prioritate ar trebui să aibă opinia celor cu adevărat afectaţi…

 4. andrei mituca spune:

  Auzi?…dar cu domnu’ doctor MENGELE, s-au sfatuit initiatorii???…
  andrei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s