de la noi și de prin lume

Posted: 31 martie 2011 by razvratit in ştiri

– An apple a day really does keep the doctor away

– Mugur Mihăescu despre proiectul de la Roșia Montană (l-am bălăcărit pe undeva, confundându-i partidul cu altul, dar se pare că nu am fost prea departe de adevăr…)

Ce nu se vede şi nu miroase în apa minerală (la care am găsit un comentariu de zile mari:

„30 martie, 15:51. Lagardere: Preluam de la UE numai si numai tampenii…Nimic bun. Pana in 89 am preluat de la Moscova, acu’ ne-am smecherit tare- preluam de la Bruxelles! Ce? Chimicale, saracie, somaj, delicventa, droguri, pornografie, alimente nesanatoase, libertati, muzici, homosexuali, directive, parloage, mere cu termen de valabilitate de 21 de ani, fitze, chestii, socoteli… Noi independenti nu stim sa fim. Trebuie musai sa ne maseze unii sau altii…Dupa 60 de ani de masaj estic, ne-am intors pe partea ceralalta si ne maseaza vesticii…Cu salamuri pline de e-uri, cu branza din carton si sucuri din cozi de nuca si sticla pisata…Da’ e bine, suntem, cica, ioropeni…Adecatelea, ne da civilizatia afara din casa si cancerul afara din viata…Cu voia noastra, carevasazica.“)

sau altul

(„30 martie, 06:26. sase sase: Acest domn ar trebui sa fie mai concret in spusele lui/De ex.daca are probe,sa spuna: urmatoarele ape provenite din zonele sau izvoarele … contin mari cantitati de nitrati si nitriti.Pe baza probelor prezentate ar putea sa contracareze si o eventuala actiune in justitie a companiilor ce imbuteliaza aceste ape.Apoi ar trebui pe baza acelorasi anaize si probe sa informeze OPC pentru a lua masuri legale.Asa domnul vorbeste discutii pentru a mai castiga un ban de la ziar,fara a aduce vreun folos publicului.Ar trebui ca Ev.Zilei sa pretinda asa ceva pentru a-i publica articolele.Altfel totul este apa de ploaie!“)

– Din categoria: din preapuța gândirii… De ce se vor scumpi alimentele

– US and Britain may arm Libya rebels if Gaddafi clings to power MAY???

– Superinjunction scores legal first for nameless financier in libel action

– GMC demands minimum standards for doctors across all 27 EU states

– How to fight fire with electricity (extrem de interesant)

– Asta chiar e pentru cei și cele săraci/sărace cu duhul… Cât ne iradiază o radiografie dentară, fumatul sau alimentele pe care le consumăm? Vezi graficul radiaţiilor

– A n-a prima casă… Prima Casa: Pot cumpara si persoanele cu locuinte. Garantia statului, redusa

U.S. support order, defection could buoy Libya rebels (sper că vă place această primă poză de lupte cumplite… în care unul dintre rebelii sărmani se uită la pozar sau pozară să vadă dacă sunt bine așezați în cadru și să se asigure că vor primi vei câșiva dolari… și celelalte sunt la fel de expresive pentru luptele „teribile“ din Libia…)

– Ce bine că avem ungur la Sănătate… Acum nu mai avem nevoie de spitale, doar de case pentru bătrâni… Cseke Attila: Spitalele care nu fac cerere de transformare in camine de batrani nu primesc bani de la 1 aprilie

– Legea privind activitatea zilierilor a fost adoptata: acestia vor plati impozit pe venit de 16% (tot amărâții plătesc, iar jmecherii huzuresc)

– Algocalminul, interzis fără reţetă de la 1 aprilie

– Premierul japonez: Centrala nucleară Fukushima trebuie dărâmată

– BNR menţine dobânda de politică monetară la minimul istoric de 6,25% şi reduce rezervele minime în valută la 20% (și uite-așa mai pleacă câteva sute de milioane de iepuroi din România…)

– Pământul costă 3,5 milioane de miliarde de euro. Vezi cât costă alte planete (adică asta e valoarea cazarilor…)

– OZN-urile ne dezactivează armele nucleare de peste 60 de ani (VIDEO) (aha… de aia le este frică cazarilor că vor iranienii să construiască centrale nucleare…)

– Un sistem solar cu cel puţin cinci planete orbitând în jurul unei stele, descoperit de cercetători

– Viaţă extraterestră în galaxia noastră? NASA a descoperit 1.235 de planete pe care ar putea exista viaţa

– GALERIE FOTO: Vezi aici primele imagini de pe suprafaţa planetei Mercur (îmi place în special imaginea făcută de sonda Mesagerul în care se vede sonda în apropierea lui Mercur…)

Și la încheiere, pentru „relaxare“, am să vă prezint o altă modalitate de a face bani: Scrisoare către România… Cam aceleași texte le auzim și la aurolacii din mijloacele de transport public… Ca să vedeți cât de jos s-au putut coborî cei de la RMGC.

Actualizare: Vă amintiți când bovina aia de Bășexu zicea, după ce a trimis tristețea ai de fregată împotriva Libiei, că suntem expuși unui risc crescut de atentate teroriste? E, probabil pentru că românii nu pun botul la toate bășinile care îi ies prin cutia limbii, CSAT a aprobat ca avioane militare americane implicate in operatiuni in Libia sa opereze pe aerodromuri din Romania

Reclame
Comentarii
  1. baricada spune:

    Mulţumesc, Alex!

  2. baricada spune:

    Salut!
    Romînia Curată a început o campanie de votare a posterelor antiSeverin… Am pus afişul campaniei noastre comune… Te rugăm, dă şi tu un vot!
    http://www.romaniacurata.ro/ltcentergtltfont-colorblackgtconcurs-severin-outlt-fontgtltpgtmonument-1290.htm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s