CAMPANIA 2% PENTRU REZISTENTA NATIONALA!

Posted: 2 aprilie 2011 by razvratit in ajutor, ATENŢIE!!!, eroii neamului, legionari, libertate

Dragi prieteni!

Romania este una din tarile UE in care Codul Fiscal prevede posibilitatea persoanelor fizice de a directiona doi la suta (2%) din din impozitul pe veniturile obtinute in anul anterior catre o entitate nonprofit: fundatii, asociatii, unitati de cult ori pentru acordarea de burse private. (art. 57 (4) – (6) si art. 84 (2)-(4) din Codul Fiscal).

Voi, contribuabilii, puteti dispune asupra destinatiei unei sume reprezentand 2% din impozit pentru sustinerea entitatilor nonprofit. Nu dati nimic de la dumneavoastra. Aceasta donatie nu va costa nimic! Impozitul pe venit oricum il platiti statului. Diferenta e ca 2% din acesti bani pe care oricum statul vi-i ia, aveti dreptul sa-i dirijati acolo unde vreti dvs..
Daca nu folositi aceasta optiune, suma respectiva ramane sa fie incasata si gestionata de stat! (Si vedeti bine cum gestioneaza statul banii nostri!)

Ce trebuie sa faceti pentru asta?

Nimic mai simplu!

Trebuie sa completati si sa depuneti la Administratia financiara, pana la data de 15 mai 2011, Declaratia 230, pe care o aveti atasata la acest mail. Pentru a va usura completarea Declaratiei, noi am trecut deja datele de identificare fiscala ale Fundatiei Ion Gavrila Ogoranu, dvs. ramanind doar sa completati cu datele dvs., sa datati si sa semnati.

De asemenea, pentru a va scuti de orice efort, puteti preda formularul completat si semnat sefului filialei zonale a Fundatiei Ogoranu (mai jos aveti lista sefilor zonali si datele lor de contact), iar el va depune personal toate declaratiile adunate la Administratia financiara aferenta comunei / orasului / municipiului / sectorului in care locuiti.

Avantajul acestei proceduri consta in faptul ca responsabilul nostru zonal va putea urmari anul viitor daca statul va face transferul pentru fiecare contribuabil carui declaratie a fost depusa ori statul a uitat (sic!). In felul acesta ne asiguram ca banii dvs. au ajuns acolo unde ati hotarat dvs., adica la Fundatia I G Ogoranu.

Dragi prieteni ai Fundatiei Ion Gavrila Ogoranu!

Organizatia noastra are ca scop, conform Statutului sau, „cinstirea şi păstrarea vie a memoriei luptătorilor pentru libertatea şi demnitatea naţiunii române în decursul deceniilor de represiune prin care a trecut România în ultimul secol”.

Obiectivele prin care intelegem sa ne indeplinim acest scop sunt:

A. editarea, tipărirea şi difuzarea de cărţi şi alte materiale informative privind lupta pentru libertatea şi demnitatea poporului român;
B. editarea şi difuzarea de materiale audio-video privind lupta pentru libertatea şi demnitatea poporului român;
C. susţinerea iniţiativelor de edificare a unor monumente, statui, troiţe, plăci comemorative şi altor forme de manifestări ale artelor plastice destinate memoriei luptătorilor pentru libertatea şi demnitatea poporului român;
D. organizarea de sesiuni de cercetare stiinţifică şi istorică, de seminarii, simpozioane, adunări publice, parastase, comemorari şi alte manifestari destinate cinstirii memoriei luptătorilor pentru libertatea şi demnitatea poporului român;
E. susţinerea iniţiativelor de elaborare a unor lucrări ştiinţifice, istorice, social-politice, economice şi culturale, destinate găsirii soluţiilor de dezvoltare economico-socială, culturală şi spirituală a României;
F. organizarea unor servicii de asistenţă socială şi medicală pentru luptătorii şi familiile acestora aflaţi în nevoie;
G. identificarea, conservarea, apărarea, protecţia, restaurarea şi integrarea în circuitul public, cultural sau turistic a siturilor şi monumentelor istorice, artistice, naturale ori spirituale, care pot fi considerate că aparţin patrimoniului etno-cultural şi istoric al poporului român ori care sunt legate în vreun fel de memoria celor care au luptat şi s-au jertfit pentru libertatea şi demnitatea poporului român, precum şi tuturor obiectivelor cu valoare identitară pentru cultura şi civilizaţia dezvoltată de mii de ani în spaţiul geografic românesc;
H. iniţierea de parteneriate cu alte organizaţii neguvernamentale, asociaţii şi fundaţii, cu instituţii publice sau private, pentru realizarea obiectivelor Fundaţiei.

Daca va simtiti alaturi de noi in indeplinirea acestor deziderate, daca va regasiti in acest ideal, si vreti sa sprijiniti activitatea noastra, completati Declaratia 230 si predati-o pentru depunere reprezentantului nostru zonal.

Mai mult decat atat!
Mobilizati membrii familiei dvs., rude, prieteni, colegi, vecini care sunt salariati, angajati pe baza de contract de munca ori care obtine venituri asimilate salariilor, si pe oricine ar fi sensibilizat de idealurile pentru care luptatorii in Rezistenta Nationala Anticomunista s-au jertfit! Multiplicati Declaratia si dati-o spre completare si semnare tuturor celor din jurul dvs., apoi predati-o reprezentantului nostru zonal.

Sprijina Campania „2% pentru Rezistenta Nationala”!

Cu Dumnezeu inainte!
Fundatia Ion Gavrila Ogoranu
Secretar,
Florin Dobrescu

230

Lista reprezentantilor zonali ai Fundatiei Ion Gavrila Ogoranu

(în cazul indisponibilităţii temporare a unora din aceştia, poate fi contactat responsabilul de campanie la nivel naţional,

Alexandru Onofrei – tel. 0731.807.061, e-mail: lightguardangel@yahoo.com)

BUCURESTI: Ciprian Nețoiu – dqcipri@yahoo.com, 0765.698.836

SUCEAVA: Marcel Grijincu – marcel_grijincu@yahoo.com, 0745.516.721

TÂRGU NEAMȚ: Doru Gafencu – lupul_m@yahoo.com, 0752.600.657

PIATRA NEAMT: Eutusianu Valeriu, tel. 0233.626.361

BACĂU: Georgiana Taralunga – bradsanziana@yahoo.com, 0749.459.560

GALAȚI: Radu Darie – dr.pride@yahoo.com, 0746.434.581

BRĂILA: George Crasa – logistic_braila@yahoo.com; 0753082050

CONSTANȚA: Valentin Luchian – stelavalentin@yahoo.ca, 0241.585.237, 0730.262.278

BUZĂU: Somoiag Robert – smg_robert@yahoo.com, 0746.040.189

PLOIEȘTI: Alexandru Gheorghe Cojocaru – alco_ghe@yahoo.com, 0744.332.981

CRAIOVA: Mihai Flori – mihai.flori@yahoo.com, 0753.045.085

RESITA: Gheorghita Stangu – 0255.232.949, igrecu2006@yahoo.com

TIMISOARA: Dan Marin Alexandru – dan.alexandru.marin@gmail.com, marinmeister@yahoo.com, 0765.545.824

ARAD: Ariel Iacobini – sektorrules@yahoo.com, 0740.526.758

ORADEA: Virgil Teodorescu Capris- gilcapris@yahoo.fr – 0721.298.331

BRASOV: Sorin Pura- sorinpura@yahoo.com, 0747.035.135

FĂGĂRAȘ: Cătălin Nicolae Beltechi- catalinbeltechi@yahoo.com – 0740.066.518

SIBIU: Sorin Olariu- mota_marin@hotmail.com, tancabes@yahoo.com, 0748.968.385

ALBA IULIA: Coriolan Baciu- cori_baciu@yahoo.com, 0744.560.815

CLUJ NAPOCA: Ioan Maxim- 0264.584.534

(scuze celor care sunt obișnuiți cu diacriticile pe acest blog, dar nu am timp să le caut și să le pun acolo unde lipsesc)

Consider că acești oameni sunt adevărații continuatori ai legionarilor.

Consider că  a venit timpul ca România să se scuture de păduchi și ploșnițe.

De aceea, a sprijini această fundație și toate acțiunile ei reprezintă doar o mică parte din ceea ce putem face. Dacă dorim să redevenim români, stăpâni în țara noastră, trebuie să îi ajutăm pe acești oameni măcar cu acel 2% amărât. Trebuie să îi susținem (și din păcate nu am mai avut timpul necesar pentru a semnala toate acțiunile lor extraordinare, dar le puteți găsi fie pe site-ul Fundației, fie pe cel al Partidului Pentru Patrie) când putem, cum putem, cu ce putem, fără nici cel mai mic regret.

Reclame
Comentarii
  1. Vasi spune:

    Razvratitule, te rog frumos daca poti sa imi raspunzi la o intrebare.
    De ce Partidul Pentru Patrie nu se uneste cu Noua Dreapta? Este mare pacat sa fiti divizati. Actiunile s-ar derula mai bine. Cred ca stii expresia „divide ed tempera”. Sper ca am scris corect. Insa cred ca ai inteles ce am vrut sa spun.

  2. […] Un alt mod grozav de a crea şansă deavere este, se spune, să vă puneţi carnetul de cecuri într-un pachet mare şi roşu. Puneţi […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s