Carolina de Nord vrea să transforme toate persoanele care folosesc medicina ne-convențională în criminali

Posted: 4 Aprilie 2011 by razvratit in ATENŢIE!!!, conspiraţii, crime, evenimente, imbecilitate, libertate, masonerie, prostie cruntă..., revoluție, sănătate, terorism

O știre oarecum tulburătoare, pentru că chiar mă întrebam cât va mai dura până își vor pune amenințările în aplicare, a sosit acum câteva minute: în această seară, statul Carolina de Nord vrea să scoată în afara legii pe toți și toate homeopații/patele, naturopații/patele, moașele, herbaliștii/herbalistele și oricine altcineva folosește „medicina ne-convențională“. Aceștia și acestea vor fi arestați, interogați și trimiși la pușcărie pentru „crima“ de „a practica medicina fără vreo diplomă convețională“.

Putem trage concluzia că oricare alte persoane care folosesc plante pentru vindecarea proprie sau a altora (din familie sau din jur) pot fi arestate, judecate și condamnate pentru același „motiv“.

După ce Americaca a interzis cetățenilor săi să mai colecteze apa de ploaie, după ce le-a interzis grădinăritul, iată că acum le interzice să mai folosească plantele naturale și alte remedii naturale pentru a se vindeca. Pentru a se vindeca exact de bolile pe care industria farmaceutică le provoacă oamenilor prin milioanele de tone de chimicale folosite în aproape orice aspect al vieții normale. Se dorește, așadar, transformarea omului normal nu într-un/o cobai, ci într-o unealtă aflată pe buza prăpastiei și care să fie ținută în viață atât cât are proprietarul nevoie. Să nu vă mirați că vor descoperi așa pretinsul medicament minune, care vă va scăpa de toate bolile provocate chiar de ei și chiar de moarte. Doar că acesta vă va transforma exact în acele biete scule cu care muncitorul/toarea își face treaba în fiecare zi.

Și atunci vă întreb din nou:

LA CE BUN UN AȘA TRAI, UN TRAI DE SCLAVI?

LA CE BUN SĂ MAI FACEȚI COPII PENTRU A-I ADUCE ÎNTR-O ASTFEL DE LUME?

Știrea a venit de la Mike Adams de la naturalnews.

Anunțuri
Comentarii
  1. anonim spune:

    mai bine nu va aruncati ochii la sexul opus si va ginditi la pacatele voastre si lasati inumulteala ca este greu si va fi si mai si ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s