de la noi și de prin lume

Posted: 12 aprilie 2011 by razvratit in ştiri

– Războiul apelor minerale (pentru că mă îndoiesc că e vorba de vreo conștiință altruistă): Cum sunt apele minerale din RomâniaCancerul din sticlă. Lista cu valorile nitraţilor existenţi în apa plată care se vinde în RomâniaNitrati din apa – surse si toxicitate. Și despre o veche dar nouă chimicală poluatoare: Clorura de vinil – poluantul zilei

– Soy and the Brain (foarte curios cum de apar acum tot soiul de „evidențe“ despre alimente folosite de oamenii de mii de ani și care nu au efecte negative, ci dimpotrivă)

– Cum este obligata Romania sa permita din 2013 exporturile de gaze (păi dacă mai zacem mult între granițele mUE-i și cu „ajutorul“ NATO la ușă, vom vinde și boii de la biciclete)

– MAE:Dacă rămăşiţele lui Cioran, Eliade, Brâncuşi ar fi repatriate, vizitatorii ar fi mult mai puţini (din preapuța lui Baconschi. oarecum identică cu alt produs celebru al minții unuia ales să țină hățurile unui neam care spunea să nu se mai trimită trupe în nuștiu ce insulă pentru că există pericolul ca acea insulă să se răstoarne din cauza greutății trupelor și echipamentelor acestora…)

– Ceauşescu trebuia împuşcat la 23 august 1988 (normal. astfel, România nu ar fi returnat niciodată datoria, ba ar fi luat și mai mult decât au luat acum. că, de, ieșirea din „comunism“ e deosebit de grea)

Preţul „spălării” apelor României: 20 de miliarde de euro (identic cu cel al ajutării băncilor)

Cum strică românii vinul cu sucuri (pentru că sunt vinurile proaste, nu pentru că nu știu românii poveștile franțuzești)

Român premiat în SUA pentru o idee care ar putea salva Pământul de pericolul asteroizilor (foarte interesantă soluția…)

– Trafic de droguri, dirijat direct din puşcărie

– Gas prices up, drivers cut back

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s