știri, 26 aprilie, 2011

Posted: 2 Mai 2011 by razvratit in la gramada

De fiecare dată când vreau să scriu altceva, mă blochez citind în meniul wordpress „post nou“… Mă gândesc că au mai inventat ăștia încă un post sau e vreun post liber la ei…

Adio hingheri de maşini! Vezi ce soluţie au găsit consilierii pentru a scăpa de firmele care ridică autoturismele (asta va fi valabilă până ce câștigă alegerile de sectoare…)

– Din ciclul SOV și mizeriile lui, Ion Ilie Cezar, acuzat că a plănuit cu Vîntu asasinarea fostului director SIE,Cătălin Harnagea (mă gândesc la cât de tare e SOV ăsta care împușca racheții prin Moldova… Cred că dacă ar da nas în nas cu un rachet i-ar fugi și șosetele din picioare!)

– Puscărie pe malul Bistritei (pe ce se duc banii contribuabililor și pământurile țării…)

– Malaezia: Tabăra anti-gay, destinată corectării comportamentului efeminat al elevilor musulmani (am pus această legătură doar pentru că m-a spart titulatura: ministrul femeilor… deși e vorba de o femeie… precum și imbecilitatea existenței unui minister al femeilor…)

– Investor blows fuse at arms boss’s weaker sex jibe (pe lângă aberația de impunere (parcă încercase și o idioată de pe la noi) a unui anumit număr de persoane de un anumit sex, te întrebi dacă toantele alea care se simt ofensate de termeni precum „sexul slab“ nu au nimic de făcut și dacă nu ar trebui să li se dea ceva de făcut; să facă curat prin casă, să gătească, să spele zdrențele puradeilor, etc….)

– Din ciclul „cele mai proaste filme publicitare“ Cele mai tari spoturi turistice: Cum se promoveaza Danemarca si Australia

– GDF SUEZ Energy Romania: E mult prea mic preţul gazului. Trebuie mărit de urgenţă (păi ăștia ar mări prețul până ce nimeni nu ar mai putea plăti nici măcar un metru cub de gaz, măsluit cu aer… așa ne trebuie dacă dăm altora ce e al nostru)

– De parcă se aștepta cineva ca SOV să rămână în arest… VIDEO Instanta a decis cercetarea in libertate a lui Sorin Ovidiu Vintu. Hotararea nu este definitiva

– Ca pastilă anti-nedurere de cap: Subiectele Zilei: Sorin Ovidiu Vintu, traseul gestionarului din Roman care s-a vrut stapanul Romaniei; Pentru ce au primit regii asfaltului 1,6 miliarde de euro de la statul roman. Harta banilor; Cum a murit, in realitate, Lucretiu Patrascanu; Radu Preda, teolog: „Fara credinta, tara asta se ducea de mult de rapa”

– Pediatricians call for stricter laws for chemicals (nimic însă despre BPA, despre ftalați, etc.)

– Ce bine o duc românii: INS: Aproape doua treimi dintre salariati castiga sub 1.500 lei brut… Păi are bani de taxe și impozite mărite chiar cu 1.000%… Și de taxe și impozite la taxe și impozite de 10.000%…

– Guantánamo files: all 779 detainees sau http://www.hotnews.ro/stiri-revista_presei_international-8542987-guantanamo.htm?cfnl=(oameni care nu au fost condamnați pentru nimic, dar care suportă cele mai crude torturi și dezumanizări)

– de fiecare dată, motociclistul e divin… El e donator de organe! Se bagă printre mașini, nu stă la coadă… Iar râca îi macină pe șoferi și, mai ales, șofere, care cu ochii în cutia de viteză trag de volan taman când nesimțitul de motociclist se strecoară pe lângă ei și ele… Accident grav pe DN 1: Un motociclict a murit, alte trei persoane au fost ranite Da, mai sunt și cocalari care circulă iresponsabil, dar motocicliștii adevărați cunosc regulile de circulație, folosesc căști și echipamente de protecție, nu abuzează de viteza superioară a motocicletelor. Însă șoferii, și mai ales, șoferele, nu cunosc regulile de circulație, au impresia că au prioritate în circulație, nu știu că trebuie să facă loc motocicletei, etc.

– China vrea sa scape de 2 trilioane de dolari. Se pregateste noul Bretton Woods? (nu ați cumpărat încă yuani? acum e momentul! (e doar o glumă. cei cu mintea la cap știu ce au de făcut!))

Boc ameninţă cu sancţiuni dure pentru munca la negruBoc ameninţă cu sancţiuni dure pentru munca la negru (Poc să amenințe cu legislație protecționistă pentru muncitori, pentru români, pentru producătorii români. să amenințe cu măsuri de protecție socială, cu înghețarea parteneriatelor stat-privat, cu înghețarea furtului de la nivelul înalt și cu toată mascarada pe care o pun în scenă de 21 de ani. să amenințe cu micșorarea fiscalității. și abia apoi să vină și să amenințe cu legi dure și aspre împotriva celor care nu respectă legile!)

– no, acum nu mai e nevoie să ne spălăm zilnic. Putem sta nespălați chiar cu săptămânile, cum făceau mai marii „societății civilizate“ din Anglia feudală… Și să ne cumpărăm peruci mici pe care le mărim cu pudră și parfumuri puternice care să acopere duhneala de transpirație și pișat. Duşul zilnic şi opt ore de somn pe noapte sunt dăunătoare. Vezi care sunt cele „şapte păcate” pe care le facem în fiecare zi

– să terminăm într-o notă de bucurie, deși nu știu de ce: Razy Gogonea Britains Got Talent 2011

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s