prosteala binladenească

Posted: 5 mai 2011 by razvratit in atitudine, conspiraţii, crime, curaj, libertate, minciuni grosolane, revoluție, război, terorism

Cu aproape 10 ani în urmă, în Americaca se difuza primul atentat terorist filmat în direct. Cu ceva timp înainte (aproximativ 2 luni, dacă nu mă înșel) mass-media vuia, intoxicând populația cu bin Laden și cu armele inexistente ale lui Saddam Hussein.

Ce a urmat, se știe. Adevărurile spuse și trecute cu vederea și minciunile ulterioare care au condus la războiul din Irak. Înfricoșarea din ce în ce mai puternică a populației prin amplificarea bau-baului numit terorism, pus în scenă tocmai de cei și cele care se declarau luptători/toare împotriva „fenomenului“.

Recent, din cauza scăderii popularității lui Baracka, asul din mânecă a fost scos pentru a doua oară. „Bin Laden a fost ucis“…

De ceva timp, din motivele pe care le-am tot prezentat de-a lungul timpului, marea majoritate a populației a fost îndobitocită în cel mai pur sens fizic. Ceea ce duce ca oamenii să nu mai aibă ținere de minte. Nici de scurtă durată și cu atât mai puțin de lungă durată. Iar perioada de un an a devenit o perioadă de foarte lungă durată pentru mințile multora.

Să vedem cum decurge spectacolul actual, prin urmările pe care le produce această „știre“:

Baracka declara că va scoate trupele aliate din Afganistan. Pentru asta a luat premiul Nobel. Lumea a început să ceară ca premiul să îi fie luat și banii să îi returneze. Dacă scotea trupele înainte ca bin Laden să fie ucis, risca izbucnirea unei adevărate revolte interne. Oamenii ar fi întrebat, pe bună dreptate, pentru ce au murit atâția bărbați în țări aflate în cealaltă parte a pământului dacă cel care finanțează celălalt bau-bau, al-Qaeda, nu a fost ucis? (vor mai rămâne aproximativ 11.000 de militari și după data limită. așa, de control… poate reînvie bin Laden)

Toată tărășenia cu moartea lui bin Laden nu poate lămuri decât pe cei și cele ale căror minte e la fel de lată ca telefonul mobil. Eu nu am auzit să plutească prin lacurile și mările din Orientul apropiat niciun cadavru de musulman. Așa că aruncarea trupului acestuia în apă este o insultă la adresa inteligenței oamenilor. De măsluit o poză este capabilă orice persoană care a lucrat 2-3 ani în grafică publicitară, însă prostimea crede că o poză este elocventă și pune ștampila adevărului pe o anumită întrepindere. Declarațiile contradictorii referitoare la ce a condus la uciderea teroristului: ba că au fost obținute de la deținuții din Guantanamo Bay, ba că se readuce la scenă povestea închisorilor CIA din România (și Polonia) și că de aici s-au obținut informațiile. Ba că metodele crude ale angajaților pe vreamea Tufișului, ba că tocmai metodele „curate“ ale celor de pe vremea Barăcii.

Acum, aceste declarații ale celor care aprobă metodele inumane de pe vremea Tufișului vor avea efectul scontat și anume acela de a permite folosirea acestor metode inumane, crude și imbecile de torturare a celor declarați dușmani ai poporului (vă sună cunoscut sintagma?). Ce e mai plăcut celor cu mintea de mărimea unei furnici decât să tortureze pe cei care nu se pot apăra? Ce e mai plăcut pentru un guvern să declare orice persoană care se împotrivește ideologiei sale ca fiind terorist/ă? Este metoda cea mai ieftină, cea mai simplă și, mai mult, cu care prostimea este de acord.

Acum câteva zile, același Baracka, care e mai schimbător decât o femeie, declara că va da publicității imaginile cu trupul teroristului. Câți își mai aduc aminte că așa a făcut și acum un an când era în toi scandalul legat de închisorile CIA din Irak, Afganistan și Guantanamo Bay? Cred că mai nimeni. Și tot ca atunci, Baracka retractează la scurt timp. Nu am mai pierdut timpul să citesc pretinsele motive care au dus la această retractare. Consider că cine nu învață din trecut este sortit/ă să îl repete. Până moare…

Iar acum, că acele imagini nu mai sunt date publicității, inventatorii de teroare au început deja ofensiva. Oare bin Laden chiar este mort? Oare nu cumva și-a înscenat moartea? Și nu va ataca mai târziu „lumea bună“?

Bineînțeles că foarte puțini vor înțelege că totul nu este decât o mașinațiune pentru a crește și mai mult frica în sânul ființelor foarte plăpânde din toate punctele de vedere, numite oameni.

Să le mai dăm un indiciu: faimosul sistem de avertizare cu culori, folosit de americani pentru a indica riscul terorist va trece la doar două culori. Nu contează prea mult care sunt cele două culori. Pot fi negru și alb. Căcăniu deschis și căcăniu închis. Contează că se spune populației direct în față că de acum încolo va trăi în teroare (pusă în scenă chiar de cei și cele care o conduce), iar prostimea se uită prostită și aprobă. Nu are nici cea mai mică dorință de a riposta. De a ridica vocea și, dacă e cazul, de a trece la fapte.

De ce a făcut acest pas, din nou, Baracka? Păi, e foarte simplu. Industria de armament duduie. Produce mai abitir decât orice industrie. Iar omul actual este un om violent. E suficient să ne uităm la acel război al sexelor ca să înțelegem cât de violenți pot fi oamenii. Indiferent de sex. Este, de fapt, o întrecere, iar la ora actuală se pare că femeile conduc detașat. Așa că, ființa umană va fi mereu înclinată să „își rezolve problemele“ prin violență. Să își impună punctul de vedere, tâmpeniile și dominația prin folosirea oricărei metode violente; iar cu cât este mai violentă, cu atât mai bine. Apoi, cu ajutorul armei îți poți impune, cum ziceam mai înainte, punctul de vedere. Poți impune oricui să mănânce „sănătos“, să respecte „legile tale drepte“, practic orice aberație îți trece prin cap o poți pune în practică cu ajutorul armatei. Cu ele se crează crizele financiare, cu ele se acordă ajutoarele bănești țărilor aflate în colaps sau aproape de colaps, tot cu ele decizi cine e în colaps și cine cât mai are până la colaps. ETC!

Apoi, iar aceasta este lucrul cel mai important, un om liber nu mai poate fi constrâns. Nu mai poate fi obligat să facă ceea ce consideră că este împotriva firii. Nu mai poți înspăimânta un om liber cu năluci de genul al-Qaeda, bin Laden, Saddam Hussein și inexistentele lui arme, Gaddafi și viitoarele sale arme (asemănătoare cu cele ale lui Saddam), cu teroriștii care se urcă cu bombițe în chiloți (sau în vagin…), cu încălzirea globală (iar în mijlocul lui mai sunt 10 grade în mijlocul zilei…), cu gripe porcești și păsărești, cu necesitatea vaccinării, cu asigurări forțate pentru siguranța și binele lui, etc. Lista poate continua foarte mult.

Iar până ce nu vor dispare toți cei care sunt liberi, „războiul contra terorismului“ nu se poate încheia. Pentru că noi, cei care suntem liberi, suntem acei „teroriști“ împotriva cărora luptă din greu aceia și acelea care își doresc ca lumea să fie în genunchi, la picioarele lor. Așa cum bine am văzut și acum aproape 10 ani, pe 11 septembrie, și anul trecut, la Smolensk (precum și în cazul altor asemenea „accidente“), victimele colaterale nu contează. Scopul lor e să distrugă pe cei și cele care le mai țin piept. Cei și cele care nu înclină steagul, resemnați. Iar cu cât vom fi mai mulți, cu atât războiul se va apropia mai rapid de sfârșit.

Moartea nu sperie decât pe cei și cele slabi/e, pe cei și cele legate de bunurile pământești (dar pe care uită că nu le pot lua cu ei după ce mor). Iar moartea celor drepți nu va face decât să îi transforme în martiri, în memorii vii pentru care se vor găsi mereu alții și altele care să lupte. Iar lupta noastră de rezistență nu va putea dispare niciodată. Unii au început demult. Noi suntem continuatorii. Alții vor fi biruitorii în viață.

LUPTA TREBUIE SĂ CONTINUE!!!

Reclame
Comentarii
  1. […] unii și unele care s-au trezit și care au început să ridice glasul, așa cum spuneam și în prosteala binladenească, au avut nevoie de un alt motiv pentru a mai câștiga ceva aprobări și a mai suprima ceva […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s