După cum știm, atentatele americacane de la 9 septembrie au dus la suprimarea multor libertăți, nu doar în SUA, ci în întreaga lume.

Ultima, și cea mai dezumanizantă, o reprezintă instalarea acelor scanere care te dezbracă în fața vreunei sau vreunui libidinoase/libidinos, care se află în fața unui monitor și care stau cu o mână între picioare.

Dar se pare că nu este suficient. Bătaia de joc este prea mică și nu cuprinde toată prostimea. Prostime care se aliniază cuminte pentru o dezbrăcare și o iradiere în numele unei libertăți și liniști care nu vor mai veni curând. Mai ales dacă nu vor face nimic în sensul acesta.

Pentru că sunt unii și unele care s-au trezit și care au început să ridice glasul, așa cum spuneam și în prosteala binladenească, au avut nevoie de un alt motiv pentru a mai câștiga ceva aprobări și a mai suprima ceva drepturi fundamentale. Și așa „l-au ucis“ pe bin Laden în direct. La fel cum și doborârea turnurilor s-a întâmplat: în direct la televizor…

De acest nume, bin Laden, se vor mai lega multe nemernicii și îngrădiri de drepturi. Nu ai nevoie de 1.000 de facultăți ca să îți dai seama. E suficient să citești povestea zilelor și îți dai seama imediat.

Să ne întoarcem la tărășenia nouă: de ceva zile se bate puternic monedă pe tema atacurilor de răzbunare a al-Qaediștilor… Au încercat cu Ioropa. Momentan, s-au oprit. Dacă va fi nevoie, vor detona o bombă nucleară, fiți fără grijă.

Doar că ioropenii sunt ceva mai destupați la cre-er și nu sunt, încă, suficient de spălați în tărtăcuțe. Așa că, s-au întors la vechii clienți: americacanii!

Cu ceva timp în urmă se zvonea că se vor băga scanere și în gări și în autogări și în metrouri. Apoi, au lăsat-o baltă. Doar de ochii lumii, pentru ca lumea să înghită bine gălușca și să se obișnuiească cu situația.

Acum, s-a revenit asupra situației și se pompează pe atacurile descoperite de, bineînțeles, CIA, pe care al-Qaeda dorea să le pună în aplicare pentru a aniversa atacul ferengi asupra turnurilor și Pentagonului. Și, calul de bătaie, este reprezentat de căile ferate…

Motivul? Simplu! Instalarea de scanere corporale în gări. Vor urma rapid metrourile, apoi auto-gările. Dacă nu vor mai muri oameni, va fi singurul lucru bun. În rest, supravegherea va fi aproape totală. Vă vor căuta și în gaura curului și în cea sexuală (cât de curând), totul pentru binele și siguranța prostimii…

Acum, după ce cel mai de temut terorist inventat de SUA a fost ucis, SUA și lumea au devenit un loc și mai puțin sigur… Frica trebuie să fie mereu prezentă în viețile oamenilor, pentru că frica macină omul mai bine decât orice boală!

Reclame
Comentarii
  1. Salut! Ce zici de un link exchange cu ARFE.RO? Are PageRank 3 si aproape 2000 unici/zi. Contacteaza-ma te rog pe contact[at]arfe.ro daca te intereseaza. Mai multe detalii aici: http://arfe.ro/parteneri/

    • razvratit spune:

      Nu, merci. Te-am aprobat pentru că lupți, în felul tău, împotriva a ceea ce lupt și eu. Nu fac schimb de legături cu nimeni. Sunt un fel de Colț Alb….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s