de ce are nevoie neamul pentru revigorare…

Posted: 17 mai 2011 by razvratit in conspiraţii, crime, curaj, distrugerea României, dreptate, educaţie, eroii neamului, legionari, libertate, masonerie, naţionalitate, revoluție, românia, terorism

Am primit, cu deosebită bucurie, mai multe înștiințări venite de la Partidul pentru Patrie. Majoritatea se referă la tabere de muncă. Una pentru construcția unei case pentru câțiva copii prin Rădăuți, alta pentru acţiuni de curăţare a monumentului ridicat în memoria luptătorilor din rezistenţa armată anticomunistă şi plantare de flori atât în curtea interioară cât şi pe aleea ce duce spre mănăstire (Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus), acțiuni în parcul din Drumul Taberei, proiectări de filme și lansări de cărți etc….

Ce poate fi mai frumos decât un grup de camarazi care muncesc din greu, de dimineața până seara pentru binele celor necăjiți și oropsiți? Care își folosesc timpul și energia în slujba celor năpăstuiți?

Am fost de curând plecat prin țară cu ceva treburi și am aflat, nu spre surprinderea mea, că oamenii o duc nu rău, ci foarte rău. Sau, din ce în ce mai rău. Și nu e vorba de muncă, pentru că au mâinile bătătorite și tălpile picioarelor crăpate. Ci din cauza înmulțirii birurilor și a creșterii birocrației. Din cauza nesimțirii organelor și a șpăgilor fără de care nu pot ajunge nici la femeia de serviciu. Din cauza ne-românilor care râd de români.

Însă oamenii încearcă să răzbească. Muncesc de dimineața până seara și de seara până dimineața. MUNCA NU A FOST, NU ESTE ȘI NU VA FI NICIODATĂ O RUȘINE PENTRU ROMÂN!!!

Ce legătură au aceste lucruri între ele? Un partid care se pretinde continuatorul unic al mișcării legionare ar trebui să ia aminte la faptele înaintașilor.  Iar acestea ne spun că primii care au sprijinit mișcarea legionară au fost oamenii simpli. Țăranii și muncitorii. Pentru că mișcarea le promitea prin faptele celor care o conduceau că viitorul sub aceasta va fi unul excelent pentru toată lumea. Nu orășenii cu burțile pline și aburi de tabac și alcool se vor grăbi să îl ajute. Ci cei care pentru care luptă mișcarea: țăranii și muncitorii.

Spre comune și sate trebuiește să se îndrepte mișcarea legionară dacă dorește să curețe țara de mizerie. Doar având sprijinul celor de jos va putea să iasă din nou luminoasă la suprafață. Doar sprijinită de aceștia va putea să scuture țara de căpușele și păduchii care o sug în continuu.

Țara numită România are nevoie de mișcarea legionară. Țara numită România are nevoie de țărani și de muncitori. Țara numită România are nevoie de ROMÂNI!!!

Reclame
Comentarii
 1. DIASPORA PES. spune:

  CAND O FACEM CU ADEVARAT ??? .ASA CUM ASTEAPTA PARINTELE IUSTIN PARVU ,”SCANTEIA” SPUNEA ESTE NEVOIE DOAR ATAT SI SE VOR TREZII CU TOTII ,RAND PE RAND CUM A FOST REVOLUTIA , TOTUL ESTE SA NE UNIM SI SA VREM UN SINGUR GAND ?. /santem uluima generatie mai sanatoasa si cu ceva barbatie /.

  • razvratit spune:

   Atunci când țara o va dori. Pentru că se pare că țara încă nu dorește schimbarea în bine. Încă îi place să stea crăcită și să-și ia ………………… .

   Până atunci noi trebuie să trezim din ce în ce mai multe persoane, să ne asigurăm de ajutorul lor necondiționat și să schimbăm mentalitățile. Oamenii pot, dacă vor…

   Și, da, este posibil ca părintele Iustin Pârvu să mai aibă ceva de așteptat. Însă cred că nu prea mult…

 2. Dacia mare spune:

  interesant ai scris,ai talent

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s