mai mult vechituri

Posted: 10 iunie 2011 by razvratit in ştiri

Nu am mai dat pe aici de multă vreme. S-au adunat ştiri grămadă. Te şi doare mintea când citeşti tot soiul de imbecilităţi şi stai şi te gândeşti dacă pe ăia şi alea de le-au scos nu i-a durut golul din tărtăcuţă măcar o secundă…

Nu voi publica chiar toate aberaţiile. Cu siguranţă le-aţi citit deja pe multe dintre ele. Doar câteva, care mi se par peste doar şi poate…

PROF. ILARIE IVAN – SCRISOARE DESCHISA MINISTRULUI AGRICULTURII DESPRE RISCURILE ORGANISMELOR MODIFICATE GENETIC: “Facatorii de OMG se joaca de-a Dumnezeu, ca niste copii iresponsabili”

Cu ocazia asta, ţin să vă anunţ că pe 30 iunie, anul acesta, în sala Titulescu a complexului Romexpo, va avea loc Conferinţa „Mişcarea vieţii – Apărarea drepturilor noastre la sănătate naturală şi alimentaţie fără organisme modificate genetic”. Intrarea liberă (parcarea liberă şi ea). Se poate intra în sală începând cu ora 5 şi jumătate (după-amiaza…), iar conferinţa va începe la ora 6.

Deşi e la mintea găinii că o asemenea „conferinţă“ are interese puternice în spate, vă invit totuşi să participaţi, pentru a învăţa din timp la ce să vă aşteptaţi.

Cine va ţine prelegeri:

„Dr. Aleksandra Niedzwiecki (USA / Polonia), Director General şi Director de Cercetare la Institutul de Cercetare Dr. Rath din Santa Clara, California, Prelegerea Dr. Niedzwiecki se intitulează: Progrese în domeniul asistenţei medicale naturale. Cercetător biomedical de frunte în dezvoltarea medicinei celulare, preocupările sale ştiinţifice au fost adoptate pe scară largă de către universităţi şi instituţii ştiinţifice de prestigiu, care includ Universitatea Rockefeller din New York, Universitatea din Toronto, Canada precum şi Institutul de Ştiinţă şi Medicină Linus Pauling din California. În prelegerea sa, Dr. Niedzwiecki va explica, pe baza recentelor descoperiri ştiinţifice revoluţionare în domeniul sănătăţii celulare şi al cercetării asupra vitaminelor, posibilitatea ca bolile cardiovasculare, cancerul, SIDA şi alte boli comune ale zilelor noastre, să fie total necunoscute generaţiilor viitoare.

Paul Anthony Taylor (Marea Britanie), Director Executiv al Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath, organizaţia coordonatoare a campaniei Iniţiativă pentru un Referendum European, Prelegerea domnului Taylor se intitulează: Apărarea dreptului nostru la sănătate în „Bruxelles UE”. Scriitor de renume internaţional, cercetător şi orator pe tema Comisiei Codex Alimentarius, el va revela originile ascunse ale UE, va analiza atacul acesteia asupra terapiilor naturale şi va explica modul cum ‘Mişcarea Vieţii’ a fost iniţiată pentru a apăra, la scară globală, drepturile noastre la sănătate şi alimentaţie fără organisme modificate genetic.

August Kowalczyk (Polonia), fost prizonier în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-al doilea război mondial. Discursul domnului Kowalczyk se intitulează: Lecţii ale istoriei. Prin descrierea experienţelor sale trăite în „iadul pe pământ” de la Auschwitz, din care a scăpat în 1942, el va aduce o mărturie profund mişcătoare despre caracterul inuman al „afacerii cu boala” care, prin intermediul Cartelului Chimic şi Farmaceutic IG Farben, a folosit prizonierii de la Auschwitz ca sursă de muncă sclavagistă şi i-a obligat să ia parte la experimente medicale letale care implicau folosirea de medicamente sintentice patentate şi vaccinuri.

Jerzy Ulatowski (Polonia), fost prizonier în lagărul de concentrare Auschwitz în timpul celui de-al doilea război mondial. Discursul domnului Ulatowski se intitulează: Lecţii ale istoriei. Deportat la Auschwitz împreună cu mama şi sora sa în 1944, a reuşit să scape împreună cu familia sa la începutul anului 1945. După război, domnul Ulatowski a studiat dreptul la Universitatea din Varşovia. Domnul Ulatowski este membru al Comitetului Internaţional Auschwitz şi Preşedinte al Asociaţiei Copiilor Foştilor Prizonieri din Lagărele de Concentrare Naziste.

Având în vedere că petiţia pentru un Referendum asupra Remediilor Naturale a fost semnată de peste 43.000 de români, ne aşteptăm ca cererea de locuri la acest eveniment unic şi memorabil să fie destul de mare. Pentru a vă asigura locul şi a evita eventuale dezamăgiri, vă sfătuim să ajungeţi cât mai devreme posibil, chiar de la ora 17.30 când este permis accesul în sală.“ (preluare, cu evidenţieri personale, din scrisoarea electronică primită)
– Vom plăti taxă de autostradă. Oamenii înţeleg greu, sau deloc, un fapt simplu: li se oferă, la un moment dat în timp, o facilitate, pe care o, după o anumită perioadă de timp, o consideră un element esenţial al vieţii, un prerogativ al însăşi existenţa lor, o componentă obligatorie a „civilizaţiei“, pentru care însă vor trebui să plătească. Şi pentru că încă nu am auzit de copaci care să facă bani, oamenii trebuie să îşi jerfească sănătatea şi timpul pentru a lucra pentru un pumn de bani găuriţi pentru a plăti pentru aceste „progrese“.

Când ceea ce se numeşte pompos la noi autostradă pretinde bani, atitudinea românilor ar trebui să fie una singură: nu mai circulă nimeni pe acel drum. Ce va face statul? Te va obliga să circuli pe el? NU!

– E criză!  Nu sunt bani!

Însă toată prostimea ştie că dacă eşti băgat/ă într-o asociaţie, cu cât mai ciudată, cu atât mai bine, încep să curgă râuri şi fluvii de bani. Aşa că, Mason sau rotarian. Cat te costa si care sunt conditiile de intrare in organizatiile elitiste… Vii la noi, ne dai o cotizaţie anuală, ca să nu zică lumea că acceptăm şi aurolacii, iar noi te ajutăm să câştigi înmilionit.

– M-am căcat pe mine de râs când am citit următoarea aberaţie: Cum arată „avionul sfârşitului lumii”, care nu poate fi distrus nici de un atac nuclear – VIDEO… Trecând peste faptul că materialul anunţă că doar şeful de stat şi gaşca lui de badiţi şi bandite vor putea urca la bordul acestui 747 modificat, m-am spart de râs la ideea avionului înconjurat de explozii ale bombelor nucleare, iar el ieşind fără vreo pată măcar dintre acestea, bineînţeles în muzica triumfătoare a Hollywood-ului…. Probabil că la peste 3.000 de km stă un al bin Laden cu un aruncător de rachete nucleare, rânjind nervos în barbă şi scuipând tutun de mestecat american printre tulei, înjurând de mama focului că ferengii de la Hollywood îi discriminează iar!

Partea interesantă este că acest avion ar avea scuturi electromagnetice…

– O întrebare retorică, momentan: chiar ar putea magneţii să prevină infarctele? Sau scopul e altul???

– Sfârşitul lumii vine peste o săptămână…

Chiar aţi crezut?

Însă există destule persoane care consideră înroşirea Lunii drept semnul sfârşitului lumii… Că doar nu au mai văzut-o aşa până acum, iar internetul geme de prooroci excroci şi proorocirile lor tembele! O eclipsă totală va colora Luna în roşu în noaptea de 15 spre 16 iunie. Care este cauza fenomenului – VIDEO

– „Mii de morţi au fost azvârliţi mişeleşte în gropi comune, în pielea goală în miez de noapte“ lucruri care te cutremură, oameni care au suportat chinuri îngrozitoare, pe care societatea nu doreşte să îi omagieze, să îi slăvească. În schimb, ne peirdem timpul cu tot soiul de aberaţii: www.femeiaconteaza.ro

– Un material interesant de citit, din foarte multe puncte de vedere: Cioloş: Compensaţiile pentru producătorii români de legume, 41,9%-67,7% din preţul mediu european

– Aşa-i că nu v-a deranjat când căţeii au fost luaţi cu laţul şi capsaţi în urechi? Aşa-i că mulţi şi, mai ales, multe v-aţi bucurat când căţeii erau ucişi cu bestialitate de bestii bipede???

Cu siguranţă că marea majoritate a celor care posedă căţei în dotare nu curăţă după aceştia când patrupedele se cacă pe drumurile publice.

Oare ce vor face acum când Toti cainii cu stapan din Bucuresti vor fi dotati cu cipuri de identitate???

Nici nu vreau să îmi pun întrebarea când vor fi obligaţi să la injecteze cip-uri şi copiilor lor, iar apoi şi lor înşile… Sau când vor descoperi cu groază că începând cu nu ştiu ce an, tuturor pruncilor li se implantau cip-uri prin intermediul programului „obligatoriu“ de vaccinare…

Prostia, FRICA, indolenţa, NEPĂSAREA nu duc la evoluţie, ci la involuţie. Nu vei ajunge din sclav/ă, stăpân/ă, ci invers. Ai avut, iar totul va intra în posesia celor care te-au minţit de ai fost în stare să le dai şi cămaşa de pe tine.

– La citirea materialului ăstuia m-a pufnit o nouă rundă de cufureală… Presa germană: Cioran, un activist pro Hitler. Eminescu, susţinător al Gărzii de Fier. Bine, aceast tâmpenie nu putea să apară decât la B1…

O prostie mai mare nu cred că mi-a fost dat să citesc: Eminescu susţinător al legionarismului românesc…

Apoi, mi-am adus aminte că am citit într-un ziar, Vremea sau Curierul de Iaşi, că îşi cumpăra abonamente la toate meciurile Mişcării Legionare pe anul ân curs…

Condiţii şocante pentru un nou ajutor: Grecia ar trebui să renunţe la suveranitate… Nu ştiu de ce le spun şocante, când sunt ceva normal pentru cei şi cele care conduc lumea. Dar prostimea care îşi ia credit cu buletinul nu vrea să creadă că teoria conspiraţiei este un lucru cât se poate de adevărat…

– Pentru sfârşit am lăsat o veste cât se poate de proastă: Tribunalul Cluj s-a pronunţat în favoarea RMGC. Nu este ceva de mirat că au cumpărat judecătorii şi judecătoarele. De mirat este anti-românismul acestora.

Reclame
Comentarii
  1. baricada spune:

    Iartă-mi Prut-ul scris fără majusculă…

  2. yousef59 spune:

    Interesanta stirea cu eclipsa totala de luna…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s