despre noi

noi suntem cei care ne-am săturat de toate mizeriile care îşi spun oameni. şi de toate mizeriile pe care le debitează aceste mizerii de fiinţe. şi de toate mizeriile votate, aprobate şi acordate de aceste mizerii de bipede.

ne-am săturat de partide, de asociaţii, de organizaţii şi de multe -aţii care nu fac altceva decât să ne uşureze de bani, de sănătate şi de vieţile noastre. ne-am săturat să fim unde, când, cum, de ce, pentru ce şi cu cine vor ei să fim. ne-am săturat să fim trataţi ca nişte străini în ţara noastră. ne-am săturat să fim trataţi ca sclavi în ţara noastră.

noi suntem oamenii care consideră că au dreptul la libertate şi la egalitate. noi suntem cei care nu pot fi cumpăraţi.

noi suntem cei care încă ne mai credem români, urmaşi vrednici ai celor mai mari şi mai bravi dintre traci: DACII!

simţi că eşti în aceeaşi oală? îţi dai seama că unde unu nu-i putere, însă unde-s doi se face treaba mai uşor? atunci nu mai aştepta vreo invitaţie specială, pentru că nu ai să o primeşti. lasă un mesaj aici!

Anton Pann

Deşteaptă-te, române!

Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!

Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman,
Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume
Triumfător în lupte, un nume de Traian!

Înalţă-ţi lata frunte şi caută-n giur de tine,
Cum stau ca brazi în munte voinici sute de mii;
Un glas ei mai aşteaptă şi sar ca lupi în stâne,
Bătrâni, bărbaţi, juni, tineri, din munţi şi din câmpii!

Priviţi, măreţe umbre, Mihai, Ştefan, Corvine,
Româna naţiune, ai voştri strănepoţi,
Cu braţele armate, cu focul vostru-n vine,
„Viaţă-n libertate ori moarte!” strigă toţi.

Pre voi vă nimiciră a pizmei răutate
Şi oarba neunire la Milcov şi Carpaţi!
Dar noi, pătrunşi la suflet de sfânta libertate,
Jurăm că vom da mâna, să fim pururea fraţi!

O mamă văduvită de la Mihai cel Mare
Pretinde de la fii-şi azi mână d-ajutori,
Şi blastămă cu lacrimi în ochi pe orişicare,
În astfel de pericol s-ar face vânzători!

De fulgere să piară, de trăsnet şi pucioasă,
Oricare s-ar retrage din gloriosul loc,
Când patria sau mama, cu inimă duioasă,
Va cere ca să trecem prin sabie şi foc!

N-ajunse iataganul barbarei semilune,
A cărui plăgi fatale şi azi le mai simţim;
Acum se vâră cnuta în vetrele străbune,
Dar martor ne e Domnul că vii nu o primim!

N-ajunse despotismul cu-ntreaga lui orbie,
Al cărui jug din seculi ca vitele-l purtăm ;
Acum se-ncearcă cruzii, în oarba lor trufie,
Să ne răpească limba, dar morţi numai o dăm!

Români din patru unghiuri, acum ori niciodată
Uniţi-vă în cuget, uniţi-vă-n simţiri!
Strigaţi în lumea largă că Dunărea-i furată
Prin intrigă şi silă, viclene uneltiri!

Preoţi, cu cruce-n frunte! căci oastea e creştină,
Deviza-i libertate şi scopul ei preasfânt.
Murim mai bine-n luptă, cu glorie deplină,
Decât să fim sclavi iarăşi în vechiul nost’pământ!

Reclame
Comentarii
 1. Alice spune:

  foarte tare blogul!imi place si ca esti un „razvratit”..si eu ma consider o razvratita si stiu ca si altii sunt….Si asta coloreaza lumea asta gri,de multe ori lipsita de valori si de spirit critic!

 2. vlad spune:

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  • razvratit spune:

   Salutare Vlad.
   Aşa cum ai spus, mesajul a fost considerat ca fiind spam de către wordpress.

   Îţi mulţumesc pentru interesul acordat bloguţeluţui meu (nostru). La ce însemna te referi când spui că ai promovat-o.

   Interviu… Nu ştiu dacă are vreun rost. Ceea ce gândesc (şi cei care mă susţin) se găseşte aici. Nu ştiu dacă aş avea ce să spun în plus într-un interviu.

   Despre colaborare putem discuta. Lasă-mi un mesaj aici în care sî îmi spui pe ce domenii putem construi o colaborare şi îţi voi răpsunde cât mai curând posibil.

   Am să vă adaug într-o listă de bloguri pe care doresc să o adaug blogului, dar nu pot garanta când voi crea această listă. Am să încercă, totuşi, să vă adaug cât mai curând posibil. (nu prea înţeleg ce anume înseamnă să „dau add la id-ul asculta,whisper…“. dacă eşti bun să îmi explici, m-aş bucura teribil)

 3. nartip spune:

  -De cand ma stiu am fost un „razvratit” in sensul ca nu am inghiti orice,oricum oricand…iar aici,desi mi-ar placea sa „intru”,gasesc ca ceva suna fals.Eu sunt cu deosebire „razvratit” impotriva „religiei”-de orice fel- care se manifesta prin popi,biserici si alte societati,comitete si comitii.
  -Sunt- asa ma consider eu- credincios si cred in Dumnezeul UNIC,cel datator de viata si nu in popi,temple s.a.Relatia mea cu Dumnezeu nu pot accepta sa fie intermediata/mediata,targuita,negociata cu nimeni.Popii sunt niste prestatori de servicii-cu deosebire funerare-pentru cei care-mai-cred in asemenea servicii.
  -Eu sunt pentru incinerare si sufletul meu este atunci deja in grija LUI Dumnezeu,fiind redat pamantului corpul sub forma de microelemente si nu de hoit.Si intreprinzatori ca pipii,sa-si scoata salariul prin munca,precum noi toti si nu de la stat,decat daca statul infiinteaza acest serviciu in nume propriu.
  -Acesta ar fi -pentru mine- primul „sut” pe aici.Vom trai si vom vedea…cu respect,nartip

  • razvratit spune:

   – mă bucur că eşti un răzvrătit, ca şi mine, în principal. iar aici vei avea locul ideal de a deschide gura oricând nu îţi convine ceva. însă cerem cuvinte moderate. 😉
   – dacă ţi s-a părut ceva fals, îmi pare rău. nu cred că am dat motive. dar, fiecare are propriul mod de a gândi.
   – fiecare are propriile păreri, însă a pune propriile dorinţe în faţa binelui neamului înseamnă anti-românism. eu, cel puţin, aşa îl văd. Aşa cum am propus, statul va înfiinţa acest serviciu, iar popii vor fi plătiţi din banii tuturor, însă nu oricine va intra şi, mai ales, nu oricine va ieşi din facultatea de religie. Asta pentru că eu, cel puţin, m-am săturat de grămada de mincinoşi adunaţi la furat din buzunarul nostru.
   – sper că vei mai şuta şi altă dată.
   – „cu respect“… hai mă, chiar crezi că avem nevoie de „respect“ şi nu ştim noi???… să fim serioşi. suntem oameni, ne respectăm ca oameni, dar asta nu înseamnă că ne şi adresăm cu aceste cuvinte unul altuia. 😉

  • nartip spune:

   -„Cu respect”,as vrea sa insemne din partea mea,ceeace confirmasi-multumesc-ca eu doresc sa tratez pe toata lumea si orice opinie,cu respect.Asa,ca din primul „sut”,zisei ca ceva suna „fals” apropo de a plati sau nu pe popi,ca si cum ar trebui sa platim pe toata lumea care munceste,dar „ceilalti”platesc taxe si impozite,pe cand astia nu.Instituita lor-biserica- se vrea independenta si autocefala.Sa-si plateasca salariatii.Amin!

   • razvratit spune:

    Înţeleg că vrei să tratezi pe toţi şi toate opiniile cu respect, dar hai să fim, cel puţin, amici. Adică, între noi să folosim persoana a doua, singular. Dacă, bineînţeles, nu te deranjează.
    Apoi, faci o generalizare tembelă (pardon my french). Treaba legată de popime, biserică, etc., e simplă: nici eu nu sunt cu, dar majoritatea populaţiei este pentru. Aşa că, dacă ne numim naţionalişti şi vrem să facem ceva pentru poporul ăsta (iar eu chiar vreau, chiar dacă e plin de rateuri genetice) nu putem exclude dorinţa majorităţii. Dacă majoritatea vrea ca biserica să fie instituţie de stat, să fie, dar după anumite reguli. Pentru că nu sunt de acord cu forţarea conştiinţei nimănui. Iar biserica, ca orice altă instituţie de stat va fi guvernată de anumite reguli. Dacă ai fi citit subpagina despre religie, ai fi văzut că noi propunem interzicerea obţinerii de câştiguri pe lângă cele venite de la stat. Nu suntem de acord cu metoda actuală de prostire a oamenilor spre folosul popimii, de aceea, aceştia se vor supune regulilor statului. Dacă doresc să fie independenţi, aşa cum pretinzi tu, atunci aşa să fie. Însă vom calcula impozite şi dări undeva pe la jumătatea celor pentru bănci. Şi vor mai fi şi alte reguli pe care nu le-am scris momentan, pentru că, noi, considerăm că varianta propusă e cea mai bună pentu toată lumea.
    Suntem împotriva oricăror inegalităţi şi nedreptăţi, iar din punctul nostru de vedere nimeni şi nimic nu este mai presus decât restul poporului. Iar biserica nu va face excepţie de la această regulă.

    Nu trebuie să alungăm pe cineva care are alte convingeri decât noi, atâta timp cât îşi doreşte ca România să fie acea ţară în care curge mierea la robinet şi umblă câinii cu colaci (cu miere şi nucă pe ei) în coadă. Iar cei care îşi doresc extremisme sunt liberi să îşi continue munca singuri.

    Noi ne conducem după dreptate, egalitate, cinste, incoruptibilitate şi verticalitate. (scuze dacă am uitat şi altele :D) Aşadar, oricine nu merge pe aceeaşi cale nu va fi acceptat.

    Cred că am fost destul de clar în legătură cu „falsitatea detectată“ de tine.

 4. Sergiu spune:

  astept si eu de ceva vreme sa apara articolul cu soarta militarilor din romania dupa noile planuri,sunt si eu militar si asi vrea sa inteleg the „big picture”,citeam ceva de sacrificat in engleza dar asi vrea ceva mai concret. o zi buna

  • razvratit spune:

   Sergiu, militarii români, din punctul meu de vedere, nu vor avea o soartă prea bună. cel puţin nu cu cei aflaţi acum la conducerea armatei. bănuiesc că eşti la curent cu „sindicatele“ din armată…

   ca o observaţie, că tot sunt disperat de scrierea oamenilor, nu se scrie „aşi“ (aşi vrea, aşi dori), ci „aş“ (aş vrea, aş dori).

   numai bine şi mulţumesc de vizită.

   ps. poate te interesează ce este scris prin subpaginile de la pagina „ce vrem noi răzvrătiţii“. dacă ai ceva idei, nu te abţine, bombardează-ne!

 5. razvratit spune:

  pagina „ce dorim noi, răzvrătiţii“, a fost adăugată şi cuprinde subpagini pentru o discuţie mai uşoară şi mai la subiect.

 6. remy71 spune:

  Ma alatur voua. Vreau si eu un plan consret.

 7. Brava Intreprindere!… Respect, Plecaciune si Speranta…Sint cu Voi, pe de-a-ntregul…
  Cu stima,
  Andrei D.MITUCA

 8. Unde gasesc un plan concret la ce-ti propui?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s