listă cu firmele care sprijină regimul zionist şi care trebuiesc boicotate

Mai demult am promis că voi pune lista cu logo-urile firmelor care ajută regimul zionist în tentativa acestuia de a robi toată lumea. Am reuşit să le aranjez în ordine alfabetică. Nu am reuşit să le pun pe căprării; poate am să reuşesc odată şi faza asta, deşi nu cred că e destul de importantă.

Aşa că, cei interesaţi pot începe să boicoteze aceste firme, în primul rând prin a nu mai cumpăra nimic din ceea ce produc. Un alt mod ar fi acela de a trimite mai departe legătura către această pagină şi celor care sunt interesaţi de a acţiona pentu salvarea lumii noastre, a tuturor.

Litera A:

Litera B:

Litera C:

Litera D:

Litera E:

Litera F:

Litera G:

Litera H:

Litera I:

Litera J:

Litera K:

Litera L:

Litera M:

sau

Litera N:

sau

Litera O:

Litera P:

Litera R:

Litera S:

Litera T:

Litera V:

Litera W:

Acestea sunt doar o parte dintre firmele care sprijină regimul zionisto-cazar. Mai sunt multe de adăugat, printre care şi Tnuva şi Kenvelo (care înseamnă daşinu în limba evreiască). Am înţeles că Lenovo ar fi noua denumire a IBM-ului, însă nu sunt sigur. Toţi cei care mai ştiu firme care trebuiesc incluse în această listă sunt rugaţi să lase mesaj cu firma/firmele respectivă/respective.

Mulţumim!

Reclame
Comentarii
 1. floarea soarelui spune:

  pt pablo.

  cred ca ai mai putea sa te gandesti , te inseli crezand ca lucrurile sunt ceea ce par, sau ceea ce spun cei care detin mass media.
  Uniunea Europeana ce crezi ca este? O adunatura de companii mulltinationale , ai caror patroni au gasit o interfata politica pt a controla lumea. Aceste firme au nevoie de o legislatie unica pentru a se dezvolta asa cum doresc.

 2. pablo spune:

  in general firmele nu sptijina un regim sau altul,sunt sprijinite de un regim sau altul,in fctie de ponderea pe piata,seriozitatea lor fiind pusa sub semnul intrebarii;asta ca sa fii putin mai la curent.Majoritatea sunt din domeniul informational,unele chiar sunt neutre,iar celelalte privesc direct consumatorii,dar nu e vba de fonduri.Poate aici e greseala ta.E-me services;Allen&co sunt firme care primesc fonduri si informatii in investitii,fiind usor de controlat.

  • razvratit spune:

   în general, firmele susţin pe cei care le dau bani. şi sunt controlate de aceia care le dau bani. iar ponderea lor pe piaţă e dată tot de cei care dau bani. mai gândeşte-te…

   şi mai sunt şi firme care susţin un regim sau altul datorită afinităţilor sau convingerilor.

   toate sunt la fel de uşor de controlat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s